Brook
       
     
 A significant renovation to a late-19th century workers cottage has seen the remnants of a 1970′s addition disappear and the spaces transform into a light, contemporary house. Strong, restrained colours and materials define spaces and the north-facing sliding doors connect to the deck and outdoor area – effectively tripling the living space. Views to the neighbouring parks are framed to appropriate an extended sense of the outdoors; maximising the small property size.
       
     
HawthornResidence06_LR.jpg
       
     
HawthornResidence07_LR.jpg
       
     
HawthornResidence08_LR.jpg
       
     
HawthornResidence09_LR.jpg
       
     
HawthornResidence10_LR.jpg
       
     
HawthornResidence13_LR.jpg
       
     
HawthornResidence14_LR.jpg
       
     
HawthornResidence15_LR.jpg
       
     
HawthornResidence17_LR.jpg
       
     
HawthornResidence19_LR.jpg
       
     
HawthornResidence18_LR.jpg
       
     
HawthornResidence16_LR.jpg
       
     
HawthornResidence12_LR.jpg
       
     
 Builder: Martin Brothers Pty Ltd Photographer: Rhiannon Slatter
       
     
Brook
       
     
Brook

Residential — Renovation & Addition

 A significant renovation to a late-19th century workers cottage has seen the remnants of a 1970′s addition disappear and the spaces transform into a light, contemporary house. Strong, restrained colours and materials define spaces and the north-facing sliding doors connect to the deck and outdoor area – effectively tripling the living space. Views to the neighbouring parks are framed to appropriate an extended sense of the outdoors; maximising the small property size.
       
     

A significant renovation to a late-19th century workers cottage has seen the remnants of a 1970′s addition disappear and the spaces transform into a light, contemporary house. Strong, restrained colours and materials define spaces and the north-facing sliding doors connect to the deck and outdoor area – effectively tripling the living space. Views to the neighbouring parks are framed to appropriate an extended sense of the outdoors; maximising the small property size.

HawthornResidence06_LR.jpg
       
     
HawthornResidence07_LR.jpg
       
     
HawthornResidence08_LR.jpg
       
     
HawthornResidence09_LR.jpg
       
     
HawthornResidence10_LR.jpg
       
     
HawthornResidence13_LR.jpg
       
     
HawthornResidence14_LR.jpg
       
     
HawthornResidence15_LR.jpg
       
     
HawthornResidence17_LR.jpg
       
     
HawthornResidence19_LR.jpg
       
     
HawthornResidence18_LR.jpg
       
     
HawthornResidence16_LR.jpg
       
     
HawthornResidence12_LR.jpg
       
     
 Builder: Martin Brothers Pty Ltd Photographer: Rhiannon Slatter
       
     

Builder: Martin Brothers Pty Ltd
Photographer: Rhiannon Slatter