Severn
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3812.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3843.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3936.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3738.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A4051.jpg
       
     
 Photographer: Tatjana Plitt Landscape Architect: Papworth Davies
       
     
1403_Severn_Presentation_Plan_A3_GF_FF-01.jpg
       
     
Severn
       
     
Severn

Residential – New Build

A new house designed to accommodate 3 generations and large family gatherings, Curve House is oriented around a double-height semi-circular entry. From this level the house splits to bedrooms on the upper level and living spaces at the lower level. Rooms are structured around and central spine wall to create a mix of private and public zones. The curve of the entry is echoed in the master ensuite that cantilevers to provide protection to a ground floor deck which overlooks a terraced lawn and pool.

BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3812.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3843.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3936.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A3738.jpg
       
     
BryantAlsop_SevernSt_©TatjanaPlitt_57A4051.jpg
       
     
 Photographer: Tatjana Plitt Landscape Architect: Papworth Davies
       
     

Photographer: Tatjana Plitt
Landscape Architect: Papworth Davies

1403_Severn_Presentation_Plan_A3_GF_FF-01.jpg